banner ipad

Apple Services

Apple Business Manager (ABM)

Hands-off deployment

In combinatie met uw Mobile Device Management (MDM), kan u uw Apple devices configureren en beheren zonder ze in handen te hebben. Het configuratie¬proces kan precies afgestemd worden op de respectievelijke profielen van uw gebruikers.

Buiten deze belangrijke tijdsbesparing voor uw IT-divisie, levert dit een unieke “unboxing experience” op voor uw gebruiker.

Apple business manager

Apple Financial Services

Apple devices kunnen bedrijven transformeren en met behulp van creatieve financieringsoplossingen van AFS kan men deze devices leasen of aanschaffen.

Traditionele leasebedrijven bieden twee basisstructuren: huur (marktconform leasen) en eigendom (financieren). AFS is eigenaar van de restwaarde van Apple producten en kan daarom extra leasemogelijkheden bieden om klanten verschillende niveaus van flexibiliteit en eigendomscontrole te bieden die passen bij hun budget.
 

logo apple 3

Apple Care

Apple Care for Enterprise is een overeenkomst voor enkele jaren. Voor elke overeenkomst geldt een minimale aankoop of geplande aankoop van 200 devices binnen de eerste 12 maanden

Klanten hebben twee mogelijkheden om devices om wat voor reden dan ook te laten repareren of vervangen, met inbegrip van onopzettelijke schade:

  • Service Pool: Klanten kunnen maximaal 5 procent van hun iPhones en iPads vervangen of maximaal 2 procent van hun Mac-computers repareren.
  • Service Pool+: Klanten kunnen maximaal 10 procent van hun iPhones en iPads vervangen of maximaal 4 procent van hun Mac-computers repareren.
Apple Care