banner caf

Device Services bij A&M

CYOD - Choose Your Own Device

Choose Your Own Device (CYOD) is een aanpak waarbij werknemers de vrijheid hebben om een apparaat naar keuze te selecteren uit een dynamische catalogus, samengesteld op basis van de mobiele beleidsrichtlijnen van de organisatie. A&M gaat verder dan standaardoplossingen en biedt een geavanceerd online webportaal waar werknemers via digitale vouchers hun gewenste apparaat kunnen kiezen. Het portaal ondersteunt zowel gebruikers- als beheerdersprofielen. Daarenboven kunnen de digitale vouchers op verschillende niveaus gepersonaliseerd worden, we sommen er enkele op:

  • Diverse budgetten (eventueel gekoppeld aan gebruikersprofiel)
  • Inclusief/exclusief bepaalde categorieën, productgroepen of producten
  • Toestaan of blokkeren van privé bijdrage van de werknemer

Deze vouchers worden op basis van de mobile policy van de organisatie opgemaakt en digitaal verdeeld, dit kan zowel in bulk als individueel.

  • Administratieve ontzorging
  • Operationele vereenvoudiging (geen fysieke stock, geen individuele fysieke bestellingen, geen individuele facturen, end-to-end user repair service, levering opadres naar keuze)
  • Extra motivatie van de werknemer

Boek vandaag nog een afspraak en ontdek al de voordelen van de Device Services van A&M

Digital Workplace 1

BYOD - Bring Your Own Device

Bring Your Own Device (BYOD) is een systeem waarbij werknemers de mogelijkheid hebben om hun persoonlijke apparaten te gebruiken binnen de bedrijfsstructuur. Hoewel dit de diversiteit aan types, merken en besturingssystemen kan vergroten, brengt het ook een potentieel beveiligingsgevaar met zich mee. Het risico van onvoldoende beveiligde informatie die in verkeerde handen terechtkomt, is iets wat elk bedrijf tracht te vermijden.

 

COD - Corporate Owned Devices

Corporate Owned Devices (COD) verwijst naar bedrijfseigendommen waarbij de werkgever de volledige controle heeft over de apparaten. Deze benadering brengt vergelijkbare voordelen met zich mee als het CYOD-portaal, maar binnen een meer strak kader dat meestal bestaat uit een beperkte lijst van bedrijfsapparaten of vooraf geconfigureerde apparaten volgens het bedrijfsbeleid en de regels. A&M biedt een gespecialiseerd team dat organisaties helpt bij het maken van de juiste keuze voor hun bedrijf, met zowel maatwerk als standaardoplossingen.

Company Webshop

Ter ondersteuning van uw Mobiele Devices Fleet heeft u een gepersonaliseerde webshop waarbij we het afgesproken assortiment aanbieden voor jouw werknemers. Jij als vlootbeheerder of jouw werknemers, kunnen de devices bestellen en wij zorgen voor de levering in uw kantoor of bij je werknemer thuis. Via een digitaal voucher systeem kan je het maximum te bestellen bedrag vastleggen en eventueel toestaan dat een werknemer zelf een "overspend" kan doen.
 

webshop 1

Swap & Repair Services

Jouw gepersonaliseerde bedrijfswebshop kan uitgebreid worden met een aantal extra service diensten. Een herstelling kan door de vlootbeheerder of werknemer worden ingegeven en afhankelijk van het service level dat je wenst, zorgen wij voor "pick-up", "repair" en "bring-back". Op management level hebben wij een Premium Swap service, waarbij het toestel wordt omgeruild op de afgesproken locatie en dit binnen de 24u.  Geef jouw bedrijf een groene boost met ons "Recycle-programma"! Herstelde apparaten maken een comeback binnen jouw "Recycle Swap Pool",  waardoor je niet alleen de nieuwste technologie binnenhaalt, maar ook een duurzame impact maakt. Win-win, toch?

 

 

Cafetaria- Flex Plan

Hoe houd je in deze krappe en dynamische arbeidsmarkt jouw bedrijf aantrekkelijk voortalent? Het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving wordt steeds belangrijker ombekwame werknemers aan te trekken en te behouden. Een Cafetariaplan of Flex Plan is de ideale manier om een deel van het loon te flexibiliseren en af te stemmen op de interesses van jouw werknemers. De mogelijkheden in een flex plan zijn eindeloos? Denk aan een fietsleasing, laptop, smartphone, extra vakantiedagen, hospitalisatieverzekering, ... Een Cafetaria- of Flex Plan opzetten en implementeren in jouw bedrijf start bij het detecteren van de behoeftes, bepalen van de fiscale implicaties, bedrijfspolicy aanpassen en de praktische uitrol. Met onze expertise opgebouwd bij talloze kleine, middelgrote en grote bedrijven, kunnen we jouw team snel en doeltreffend begeleiden doorheen al deze stappen. Ontdek de vrijheid van samenwerken met A&M vandaag!

caf plan 1

Boek vandaag nog een afspraak en ontdek al de voordelen van de Device Services van A&M!