Banner Apple

MacBook Pro

Top Battery and Speed

De M3-chipserie biedt toonaangevende prestaties en een uiterst laag energieverbruik
De batterij gaat tot 18 uur mee op de 14-inch modellen en tot 22 uur op de 16-inch modellen.
Beide modellen ondersteunen snelladen om van 0 procent naar 50 procent batterij te gaan in 30 minuten
De 16-core Neural Engine zorgt voor snellere machine learning voor tot 11 keer snellere prestaties dan eerdere MacBook Pro-modellen.
macOS Monterey introduceert de modus ‘Hoog vermogen’ op 16-inch modellen met M3 Max, zodat professionals verzekerd zijn van optimale prestaties in langdurige workflows

macbook pro new 2

Top Images and Sound

Liquid Retina XDR-displays op de 14-inch en 16-inch modellen hebben een hogere contrastverhouding en helderheid voor extreem dynamisch bereik, zodat HDR-foto’s, video’s en games er nog natuurgetrouwer uitzien.
ProMotion op het Liquid Retina XDR-display past de refresh-rate automatisch aan, zodat het scrollen uiterst vloeiend gaat en er sprake is van een ongelooflijke reactiesnelheid.
Het hifi-systeem met zes speakers met force-cancelling woofers op de 14-inch en 16-inch modellen levert tot 80 procent meer bas.
Ondersteuning voor ruimtelijke audio bij het afspelen van films en muziek met Dolby AtmosAlle modellen zijn voorzien van drie bundelvormende microfoons van studiokwaliteit met hoge signaal-ruisverhouding voor een uitzonderlijke helderheid tijdens opnamen.
 

macbook pro 3

Top Connectivity


De 14-inch en 16-inch modellen hebben een HDMI-poort en een SDXC-kaartsleuf, zodat je gemakkelijk displays en cameramedia kunt aansluiten en zijn uitgerust met een magnetische MagSafe 3-poort voor opladen.
De mini-jack-aansluiting op de 14-inch en 16-inch modellen biedt geavanceerde ondersteuning voor koptelefoons met een hoge impedantie.
Alle modellen hebben Thunderbolt-poorten met gegevens overdrachtssnelheden tot 40 Gb/s
De FaceTime HD-camera maakt gebruik van de ISP en Neural Engine voor scherpere video’s, vooral bij weinig licht.
De modellen met M3 Pro en M3 Max hebben een nog geavanceerdere ISP, zodat je er tijdens videogesprekken altijd op je best uitziet

 

macbook pro 16