BANNER ALARM

Alarmen

Beveiliging met erkende meldkamer

Alarmen opgelegd door de verzekeringsmaatschappijen :

TT1
: Satellietbewaking met erkende meldkamer. Met dit systeem kan de meldkamer (en eventueel de eindgebruiker) het voertuig kunnen volgen wanneer er een diefstal van het voertuig plaatsvindt. Tevens worden er automatische meldingen gegenereerd in geval van lifting, is er een takeldetectie en een melding bij eventuele sabotage.

TT2 : Satellietbewaking met erkende meldkamer. Bij dit systeem dient de bestuurder zich steeds te identificeren door middel van verborgen drukknoppen. De meldkamer (en eventueel de eindgebruiker) kan het voertuig volgen en zal tevens meldingen ontvangen indien er geen juiste identificatie wordt uitgevoerd. Tevens worden er automatische meldingen gegenereerd in geval van lifting, is er een takeldetectie en een melding bij eventuele sabotage.

TT3 : Satellietbewaking met erkende meldkamer. Bij dit systeem wordt ook het antistart systeem aangesloten. De meldkamer (en eventueel de eindgebruiker) kunnen het voertuig volgen wanneer er zich een diefstal voordoet. Men kan ook de starter onderbreken en zo een herstart voorkomen. Tevens worden er automatische meldingen gegenereerd in geval van lifting, is er een takeldetectie en een melding bij eventuele sabotage.

TT4:  Satellietbewaking met erkende meldkamer. Bij dit systeem wordt ook het antistart systeem aangesloten en dient de bestuurder zich te identificeren door middel van 2 verborgen drukknoppen. De meldkamer (en eventueel de eindgebruiker) kunnen het voertuig volgen wanneer er zich een diefstal voordoet. Men kan ook de starter onderbreken en zo een herstart voorkomen. Tevens worden er automatische meldingen gegenereerd in geval van lifting, is er een takeldetectie en een melding bij eventuele sabotage.

alarm 3

Beveiliging zonder meldkamer

Alarmen opgelegd door de verzekeringsmaatschappijen :

AL1:
 Volumetrisch- perimetrisch alarmsysteem. Beveiliging voor het interieur van de wagen met een krachtige sirene. Meta Systems AL1 Analog / Digital Can

AL1 met meldingen: Zelfde alarmsysteem als het AL1 alarmsysteem, echter stuurt deze versie u de meldingen van de alarmen rechtstreeks naar uw smartphone.

  • Gaat het alarm af?
  • Wordt uw voertuig getakeld?
  • Verplaatst het voertuig zich uit de beveiligde zone?

U kan tevens nagaan waar het voertuig zich bevindt

alarm 2

Track & Trace

Meer en meer voertuig volgsystemen en hun specifieke eigenschappen worden in wagens gemonteerd. Dit kan gaan van zeer eenvoudige plug & play, tot volledige inbouw systemen. A&M plaatst al de systemen van Lokaliseer.be en Meta Systems.

U zal steeds als gebruiker het voertuig (of uw volledige vloot) kunnen lokaliseren, de historiek van de verschillende ritten opvragen, status van uw voertuig, enzovoort. Dit gebeurt steeds via een mobiele app, een mobiele pagina en een beveiligde internetsite.

Er bestaat de mogelijkheid van automatische rapporteringen, opmaken van lijsten, overzicht van zakelijk – privé gescheiden ritverslagen, enzovoort. Wij staan u steeds bij met advies voor het kiezen van het juiste apparaat en de instellingen. We leggen u graag uit hoe u het maximum uit het apparaat kan halen om te beantwoorden aan al uw noden en wensen.

Contacteer ons, voor elke vraag is er een oplossing en een geschikte module beschikbaar.

track & trace 2

Wenst u een vrijblijvende offerte ?

Vul dan even onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel als mogelijk