banner parkeren

Dashcams

Dashcam Pioneer

Installeer een Pioneer-dashcamera voor een onbezorgde rijervaring, omdat deze camera u door de opgenomen beelden beschermt tegen frauduleuze verzekeringsclaims in het geval van een ongeluk. Zo kunt u snel en eenvoudig zien wie de fout heeft gemaakt. 

Deze Pioneer is een ultracompacte Full HD-dashcamera met één kanaal met een naar voren gerichte camera die rechtstreeks op de voorruit kan worden bevestigd, en een brede kijkhoek van 130°, zodat u meer gegevens kunt vastleggen dan met andere camera's. Ook voorzien van de unieke opnamefunctie op basis van gebaren. Dit houdt in dat u belangrijke gebeurtenissen kunt opnemen door gebaren te maken en uw ogen op de weg kunt houden.

Dankzij de parkeermodus worden zelfs gebeurtenissen opgenomen wanneer u uw voertuig hebt geparkeerd, zodat bescherming hebt wanneer uw voertuig uit het zicht is geparkeerd.

De dashcam wordt geleverd met GPS en ingebouwde Wi-Fi en is zo ontworpen dat u uw smartphone kunt verbinden via de exclusieve 'Dash Camera Interface'-app van Pioneer. Bekijk opgenomen video's of stel de dashcamera in op het scherm van een compatibele iPhone- of Android™-smartphone.

dashcam 3

Dashcam Blackvue

De 4K Ultra HD opnamekwaliteit en de hoogwaardige lens zorgen voor zeer vloeiend en helder beeldmateriaal.Details zoals kentekenplaten worden scherp in beeld gebracht, ook bij hoge snelheden en grote afstanden.

De dashcam beschikt over een lens met een zeer brede kijkhoek van 162 graden waardoor niet alleen de weg voor je in beeld gebracht, maar ook andere rijbanen, fietspaden en meer.

Deze Blackvue kan dankzij de meegeleverde vaste voedingskabel worden aangesloten op het zekering-paneel van de auto, om zo een kant en klare parkeermodus oplossing te bieden.

De dashcam schakelt automatisch over naar de parkeermodus zodra je het contact van de auto uitschakelt en zo heeft u geen zorgen over een lege accu, maar blijft de dashcam wel opnames maken.

dashcam 3

Dashcam Voor en Achter

Deze Pioneer is een prestatiegerichte WQHD-dashcamera met twee kanalen, met een naar voren gerichte 135°camera met een 3-inch LCD-scherm dat rechtstreeks op de binnenkant van de voorruit kan worden bevestigd, en een compacte naar achter gerichte camera die op de achterruit wordt bevestigd. 

Dankzij de CMOS-sensor van Sony met S-technologie voor zowel de naar voren gerichte camera als de naar achter gerichte camera past de dascham de beeldkwaliteit continu aan voor het best mogelijke beeld, zelfs 's nachts.

Maakt u zich zorgen om bij uw voertuig terug te komen en schade aan te treffen, dan kan u de Pioneer dashcam voorzien van de optionele parkeermodus. Dankzij de parkeermodus worden gebeurtenissen opgenomen wanneer u uw voertuig hebt geparkeerd, zodat u aan de voor- en achterzijde bescherming hebt wanneer uw voertuig uit het zicht is geparkeerd. 

dashcam 4

Wenst u een vrijblijvende offerte ?

Vul dan even onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel als mogelijk