Parkeerhulpsystemen

Parkeersensoren, mooi ingewerkt in de bumper van uw wagen, dit kan zowel achteraan als vooraan. Indien gewenst met een uitleesdisplay om de afstand tot het obstakel weer te geven.

De sensors zijn steeds spuitbaar in koetswerkkleur.

Dit geeft u een geruster gevoel tijdens het parkeren, zo zal elk obstakel merkbaar worden en komt u niet voor verrassingen.

Vermijd onaangename verrassingen in ooghoeken die u vanuit bestuurderspositie niet kan opmerken. De kosten voor parkeersensoren wegen helemaal niet op tegen eventuele kosten bij een aanrijding. Neem contact met ons op voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden en een in detail uitgewerkte prijsofferte.

Parkeersysteem

Camera oplossingen

A&M biedt camera oplossingen aan op zowel origineel scherm van de wagen, als op een apart scherm. De camera’s kunnen weggewerkt worden in het derde stoplicht, in de wagen specifiek, of apart aan de nummerplaatverlichting. Dit steeds op een professioneel weggewerkt, er zijn geen zichtbare kabels.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende toepassingen. De camera kan op verschillende plaatsen gemonteerd worden, achteraan, vooraan, op een aanhangwagen, op een paardentrailer, op vrachtwagen, op werfmateriaal, enzovoort.