banner parkeren

Parkeerhulp systemen

Parkeersensoren

Parkeersensoren, mooi ingewerkt in de bumper van uw wagen, dit kan zowel achteraan als vooraan. Indien gewenst met een display om de afstand tot het obstakel weer te geven. Dit geeft u een geruster gevoel tijdens het parkeren, zo zal elk obstakel merkbaar worden en komt u niet voor verrassingen.

De sensors zijn steeds spuitbaar in koetswerkkleur.

De kosten voor parkeersensoren wegen helemaal niet op tegen eventuele kosten bij een aanrijding. Neem contact met ons op voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden en een in detail uitgewerkte prijsofferte.

parkeersensoren

Camera Systemen

A&M biedt camera oplossingen aan op zowel origineel scherm van de wagen, als op een apart scherm. De camera’s kunnen weggewerkt worden in het derde stoplicht, in de wagen specifiek, of apart aan de nummerplaat verlichting. 

De camera kan op verschillende plaatsen gemonteerd worden, achteraan, vooraan, op een aanhangwagen, op een paardentrailer, op vrachtwagen, op werf materiaal, enzovoort.

parkeer camera

360° Camera Oplossingen

Met een 360° camera systeem heeft u een volledig overzicht
op de gehele omgeving. Deze camera systemen kunnen op
het originele voertuig scherm worden aangesloten of op een 
apart scherm. Geschikt voor alle types van voertuigen, zoals bestelwagens,
vrachtwagens, personenwagens, enz ... 
 

360 camera

Dode Hoek Detectie

Wagen zonder dode hoek detectie? Hard geschrokken dat er toch nog een wagen, een fietser, of een scooter opdook uit de blinde hoek? Wij hebben de oplossing : dode hoek detectie met inductieplaatjes, geluid en led-verwittiging. Mogelijk in alle type wagens!

dode hoek detectie

Wenst u een vrijblijvende offerte ?

Vul dan even onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.