banner car serv 2

Alcoholslot

Alcoholslot

Dräger is al jaren de referentie als het gaat om alcoholtesters. Deze systemen worden ook door de politiediensten gebruikt om een ademtest af te nemen.

Het systeem is een adem alcohol meetinstrument met startblokkering. Na een eenvoudige adem alcohol meting zorgt het systeem voor een veilige start en een veilige deelname aan het wegverkeer. Het alcoholslot meet de adem alcohol concentratie van de bestuurder en geeft het startcircuit pas vrij als de ademtest is geslaagd.

Om u of uw chauffeurs met 100% zekerheid en veilig de weg op te sturen, kunnen we u het preventief alcoholslot voorstellen. Dit kunnen we op uw vraag instellen en installeren. U kan opteren voor het aantal herblaasmomenten, welke maximum toegelaten waardes u wenst in te stellen, welke vrije starttijden, enzovoort

alcoholslot

Alcoholslot Montage

We zijn ook gecertifieerd voor de alcoholsloten die worden opgelegd door de rechtbank. Hier zijn de voorwaarden opgelegd door de rechter en deze voorwaarden worden dan ook volgens deze bepalingen ingesteld en gemonteerd door onze diensten.

Voor extra inlichtingen en voor een offerte op maat, gelieve contact op te nemen met onze werkplaats.

alcoholslot 2

Wenst u een vrijblijvende offerte ?

Vul dan even onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel als mogelijk