Autobeveiliging & alarmen

Als Incert gekeurde beveiligingsfirma plaatsen we steeds de gekeurde systemen van Meta Systems en Securitas. Wij bieden de alarmsystemen aan zowel voor auto’s, bestelwagens, moto’s, campers, …

Alarmen opgelegd door de verzekeringsmaatschappijen:

AL1:

Volumetrisch- perimetrisch alarmsysteem. Beveiliging voor het interieur van de wagen met een krachtige sirene. Meta Systems AL1 Analog / Digital Can

AL1 met meldingen:

Zelfde alarmsysteem als het AL1 alarmsysteem, echter stuurt deze versie u de meldingen van de alarmen rechtstreeks naar uw smartphone.

  • Gaat het alarm af?
  • Wordt uw voertuig getakeld?
  • Verplaatst het voertuig zich uit de beveiligde zone?

U kan tevens nagaan waar het voertuig zich bevindt

TT1:

Satellietbewaking met erkende meldkamer. Met dit systeem kan de meldkamer (en eventueel de eindgebruiker) het voertuig kunnen volgen wanneer er een diefstal van het voertuig plaatsvindt. Tevens worden er automatische meldingen gegenereerd in geval van lifting, is er een takeldetectie en een melding bij eventuele sabotage.

TT2:

Satellietbewaking met erkende meldkamer. Bij dit systeem dient de bestuurder zich steeds te identificeren door middel van verborgen drukknoppen. De meldkamer (en eventueel de eindgebruiker) kan het voertuig volgen en zal tevens meldingen ontvangen indien er geen juiste identificatie wordt uitgevoerd. Tevens worden er automatische meldingen gegenereerd in geval van lifting, is er een takeldetectie en een melding bij eventuele sabotage.

TT3:

Satellietbewaking met erkende meldkamer. Bij dit systeem wordt ook het antistart systeem aangesloten. De meldkamer (en eventueel de eindgebruiker) kunnen het voertuig volgen wanneer er zich een diefstal voordoet. Men kan ook de starter onderbreken en zo een herstart voorkomen. Tevens worden er automatische meldingen gegenereerd in geval van lifting, is er een takeldetectie en een melding bij eventuele sabotage.

TT4:

Satellietbewaking met erkende meldkamer. Bij dit systeem wordt ook het antistart systeem aangesloten en dient de bestuurder zich te identificeren door middel van 2 verborgen drukknoppen. De meldkamer (en eventueel de eindgebruiker) kunnen het voertuig volgen wanneer er zich een diefstal voordoet. Men kan ook de starter onderbreken en zo een herstart voorkomen. Tevens worden er automatische meldingen gegenereerd in geval van lifting, is er een takeldetectie en een melding bij eventuele sabotage.

Autobeveiliging